Харків'яни просять збудувати підземний перехід на Салтівці

За дві доби петиція набрала 12 підписів

У Харкові городяни просять побудувати новий підземний перехід - вихід зі станції метро "Героїв Праці" до великих торгових центрів, продуктового ринку та автобусного терміналу. Про це свідчить петиція, зареєстрована на офіційному сайті Харківської міської ради.

"Кількість людей, які переходять і виходять з метро на той бік вулиці просто величезна, що створює додаткові незручності для руху автомобільного транспорту. Будівництво додаткового виходу з підземним пішохідним переходом підвищить безпеку руху на даній ділянці вулиці Академіка Павлова і дозволить зменшити затори в години пік", - зазначив автор петиції.

Варто відзначити, що міськрада розгляне петицію, якщо вона набере 5 тис. підписів за 90 днів. Так, за дві доби петиція набрала 12 підписів.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що підприємливому чоловіку, який торгував на вулиці Харкова медичними масками, загрожує штраф. Зазначається, що 20 березня, співробітники Московського відділу поліції склали протокол на чоловіка, який прямо з багажника машини торгував медичними масками.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися