У Харкові можуть ввести режим надзвичайної ситуації

Прем'єр-міністр заявив про можливе введення режиму НС в Харкові

За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Харків і Львів "приєдналися до сумної статистики" щодо випадків захворюваності коронавірусом.

У Харкові та Львові можуть ввести режим надзвичайної ситуації. Про це заявив 20 березня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова".

"Коронавірус сьогодні перетворився в реальність... Ми сьогодні прийняли кілька важливих рішень. Це введення режиму надзвичайної ситуації ще в трьох регіонах України, всього в шести вже введено. Очевидно, завтра доведеться ввести ще, тому що і Львів, і Харків сьогодні приєдналися, на жаль, до сумної статистики", - пояснив Шмигаль.

Нагадаємо, режим надзвичайної ситуації оголошений в Київській, Чернівецькій, Житомирській, Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та місті Київ.

Відзначимо, 20 березня у Львові та Харкові зафіксували перший підтверджений випадок захворювання коронавірусом. Однак як з'ясувалося, хвора мешканка Харківської області знаходиться в Києві.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що хвора коронавірусом харків'янка виявилася дружиною заступника голови облради Володимира Скоробагача.



Джерело: https://svoboda.ictv.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися