Під Харковом чоловік у балаклаві вчинив стрілянину (Фото)

На Харківщині поліція розшукує зловмисника, який скоїв розбій з пістолетом

Вночі, 28 січня, у Краснограді Харківської області чоловік у балаклаві та з  пістолетом вчинив розбійний напад на два торгових кіоски. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Подія сталася близько 3 години ночі. Невідомий у спортивному одязі та з балаклавою на обличчі погрожував пістолетом касирам кіосків. Вимагав віддати йому гроші з каси. Щоб довести серйозність своїх намірів – кілька разів вистрелив. Одна з куль влучила у вітрину торгової точки. Посипалося скло. Проте продавці не поспішали віддавати розбійнику готівку. Зрозумівши, що "заробити" не вийде, зловмисник втік.

picture

На місці злочину правоохоронці знайшли гільзи та гумові кулі. Їх передали експертам на дослідження. Наразі поліція розшукує злодія.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розбою (ч. 3 ст. 187 КК України). Зловмиснику загрожує до 12 років тюрми та конфіскація майна.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові невідомі вночі підірвали банкомат у відділенні "Ощадбанку" на вулиці Льва Ландау. Через вибух загорілася будівля фінансової установи. На щастя, рятувальники, які прибули на місце події, швидко загасили вогонь. Ніхто не постраждав.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися