У Харкові третій день розшукують зниклого підлітка

Хлопець раніше неодноразово тікав з дому

У Харкові розшукують неповнолітнього, який 19 березня пішов з дому і зник. Про це розповіли в прес-службі Нацполіціїї в Харківській області.

За даними правоохоронців, співробітники Немишлянського відділу встановлюють місцезнаходження 16-річного В'ячеслава Єрьоміна, який 19 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

Прикмети: зріст близько 160 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, очі зелені. Був одягнений у чорну куртку, джинси і кросівки темно-синього кольору. Хлопець раніше неодноразово тікав з дому.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваного, з проханням звернутися за телефонами: 93-50-40, 068-840-40-49, 102 або іншим зручним способом.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові СБУ блокувала контрабанду в Росію пристроїв для військової авіатехніки. Оперативники встановили, що у злочинній схемі були задіяні понад 20 осіб, у тому числі представники кримінальних кіл і співробітники Міністерства оборони, що відповідають за "військову прийомку".



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися