У Харкові на пам'ятники наділи маски

Студенти провели флешмоб Каразіна

Студенти Харківського національного університету ім. Каразіна одягли маски на пам'ятники біля вузу. Про флешмоб на своїй сторінці в Facebook повідомив проректор університету Анатолій Бабічев.

Відзначається, що одягли маски на пам'ятники засновнику ХНУ Василю Каразіну, Нобелівським лауреатам Іллі Мечникову, Семену Ковалю і Льву Ландау, історику Дмитру Багалію, письменнику Петру Гулак-Артемовському і математику Олександру Ляпунову.

"Студенти Каразінського не можуть просто нічого не робити. Будьте обережні, але спокійні, дотримуйтесь правил захисту. Не панікуйте, шановні харків'яни. А головне - настрій і позитивне ставлення" - написав Бабічев.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 21 березня, у Харківській області ввели режим надзвичайної ситуації. Відповідне рішення було ухвалене через ускладнення ситуації в регіоні і перший випадок зараження COVID-19. Примітно, що раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова" говорив про можливе введення режиму НС в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися