Під час війни у Харкові зникли кілька людей (ФОТО)

Опубліковані орієнтування та фото зниклих

Списки людей, які зникли безвісти в Харкові під час війни, постійно поповнюються. Волонтери розповіли про ще кількох зниклих, яких зараз розшукують родичі. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на інформацію пошукового-рятувального загону "Мілена".

Володимир Бондаренко

Волонтери повідомляють про зникнення мешканця Харкова Бондаренка Володимира Юрійовича, 1989 року народження. Востаннє чоловік виходив на зв'язок 12 березня, перебуваючи у районі Північної Салтівки. Проте вже з 17:00 того ж дня зв'язок із Володимиром обірвався.

Наголошується, що чоловік був волонтером на Південному вокзалі. За інформацією джерела, при собі Бондаренко не мав ні документів, ні телефону.

Усіх, хто має актуальну інформацію про місцеперебування зниклого, просять повідомити за телефонами: 0985903303, 0504030997.

picture

Васильєв Юрій

16 березня на шляху до Харкова безвісти зник Васильєв Юрій Іванович, 1980 року народження. Того дня чоловік виїхав зі своїм знайомим, на ім'я Денис із села Кам'яна Яруга у бік Харкова, приблизно о 9-й годині ранку. Опинившись у смт Рогань, Юрій Васильєв перестав виходити на зв'язок.

Повідомляється, що в день зникнення чоловік був одягнений у зелену куртку, сірі ватяні штани. Також на ньому була чорна шапка та чорні черевики.

Автомобіль: Рено Кенґо жовтого кольору (АХ3851АМ).

Усіх, хто має актуальну інформацію про місцеперебування зниклого, просять повідомити за телефоном: 0637903772.

picture

Шевченко Олександр

У Харкові безвісти пропав Шевченко Олександр, 1999 року народження. Волонтери повідомляють, що хлопець перестав виходити на зв'язок із 3 березня.

Усіх, хто володіє актуальною інформацією про місцеперебування зниклого, просять повідомити за телефоном: 0668729130 (Тетяна), 0991538578 (Веніамін).

picture

Читайте також:

Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток. 2 березня вона вийшла з дому та не повернулася. З собою дівчина мала телефон, на цей момент він відключений.

Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися