У Харкові лікарня витратить на ремонт і полірування нового позашляховика понад 30 тисяч гривень

Позашляховик Suzuki SX4 справний, але на авто є невелика вм'ятина

Харківська міська лікарня № 13 витратить на ремонт і полірування нового позашляховика Suzuki SX4 34 тисяч гривень. Про це повідомили у громадській організації "Харківський антикорупційний центр", посилаючись на договір, опублікований на сайті ProZorro.

Передбачається, що гроші витратять на заміну передньої лівої двері автомобіля, а також на ремонт крила. Крім того, пошкоджений бік авто пофарбують і відполірують. Так, на ремонт машини лікарня витратить 34 тисячі гривень.

Тим часом, антикорупціонери порахували, що грошей, які витратять на заміну передньої лівої двері, ремонт крила і фарбування авто, вистачило б на 700 респіраторів Бук-3.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що стало відомо, скільки ліжок і в яких лікарнях підготували жителям Харківщини, яких лікуватимуть від коронавірусу. Відзначається, що медичні установи готові приймати як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Також повідомляється, що медустанови забезпечені дезінфікуючими засобами і захисними костюмами, масками, окулярами і т.д. Зараз вирішуються питання про стан готовності і закупівлі дихальної апаратури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися