Самозадовільнявся при дітях: у Харкові чоловік отримав умовний термін

Фігурант визнав свою провину і заявив, що зараз проходить лікування у фахівця

У Харкові Жовтневий районний суд виніс вирок чоловікові, який задовольняв себе при малолітніх дівчатах. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався 17 серпня 2018 року. У дворі приватного будинку діти у віці від восьми до десяти років розстелили покривало і грали на ньому. Фігурант побачив їх, наблизився до огорожі і почав займатися мастурбацією. Дівчата поскаржилися на незнайомця матері і та сполошила зловмисника.

У ході розгляду слюсар одного з харківських підприємств повністю визнав свою провину. Чоловік назвав свої дії аморальними і розповів, що зараз проходить відповідний курс лікування у фахівця. Провину фігуранта також підтвердили неповнолітні потерпілі, їх мама і інші свідки.

За розпусні дії по відношенню до малолітніх дітей суд засудив харків'янина до п'яти років позбавлення волі. Однак тюремне ув'язнення йому замінили на трирічний випробувальний термін. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що Дергачівський районний суд визнав жителя селища Коломак винним у вчиненні умисного вбивства. Зловмиснику призначили покарання у вигляді 10 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 КК України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися