Під Харковом затримали чоловіка який перетнув кордон в обхід пункту пропуску

Прикордонникам порушник представився громадянином Росії

Сьогодні вранці, 25 березня, на Харківщині прикордонники затримали чоловіка, який в обхід пункту пропуску, та ще й без документів, перетнув державний кордон. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають  "Коментарі. Харків".

Так, повідомляється, що чоловіка виявили за допомогою камер відеоспостереження. Він прямував пішки з Росії в Україну. Кордон перетнув поблизу пункту пропуску "Гоптівка".

Прикордонники затримали чоловіка, та виявилося, що він не має при собі жодних документів. Порушник повідомив, що він громадянин Росії.

Наразі прикордонники намагаються встановити особу порушника. За незаконний перетин кордону та порушення правил щодо карантину йому загрожує адміністративна відповідальність.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через закритий кордон під Харковом на пункті пропуску "Гоптівка" "застрягли" понад 100 українців. Щоб повернути людей додому, харківським прикордонникам прийшлося звернулися по допомогу.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області судитимуть підприємливого чоловіка, який за гроші перевозив нелегалів через кордон. Людей ховав у машині під речами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися