На Харківщині викрадачу прийшлося залишити машину серед поля

Викрадачу загрожує від 3 до 5 років тюрми

На Харківщині затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні автомобіля. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці повідомляють, що днями до них звернувся 45-річний чоловік, який повідомив що у нього викрали автомобіль "Славута". Машина стояла біля двору будинку. Чоловік вже збирався їхати у справах, але згадав, що забув документи і вирішив повернутися за ними до будинку. Ключі від машини залишив у замку запалювання. Коли повернувся, машини вже не було.

Як з'ясувалося, машину викрав 28-річний мешканець Ізюмського району. Зловмисник вирішив скористатися нагодою, коли побачив, що на вулиці стоїть автомобіль з ключами. Він викрав машину, але не впорався з керуванням і покинув авто посеред поля.

picture

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 1 ст. 289 КК України). Санкція статті передбачає від 3 до 5 років тюрми.

Зловмиснику вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Зараз вирішується питання  щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині нетверезий хлопець викрав Hyundai Accent у дідуся колишньої дівчини. Угонщика знайшли прямо в автомобілі. Машина стояла на одній із вулиць Мерефи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися