Черговий військовий злочин росії: в Ізюмі під завалами будівлі виявили тіла 44 цивільних

Місто Ізюм, що на Харківщині, знаходиться під постійними обстрілами з початку березня

У тимчасово окупованому місті Ізюм Харківської області під завалами п’ятиповерхового будинку, який окупанти знищили ще в першій декаді березня, знайшли тіла 44 загиблих цивільних. Про це у Telegram написав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

"Це черговий жахливий воєнний злочин російських окупантів проти мирного населення!  Ми фіксуємо кожен, і за кожен вони заплатять!", - додав голова ХОВА. 

Нагадаємо, що місто Ізюм, що на Харківщині, знаходиться під постійними обстрілами з початку березня. На початку квітня російські війська повністю окупували місто. Регулярно в ЗМІ та офіційних джерелах з'являється інформація про ті жахіття, які там чинять окупанти. На кадрах свіжого відео, знятого в Ізюмі, видно, що у місті зруйновано велику кількість будинків та будинків. Варто зазначити, що зараз у блокадному Ізюмі перебуває близько 12-15 тисяч людей. Евакуація через постійні обстріли залишається поки неможливою. Раніше начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міськради Максим Стрельник повідомляв, що мешканці Ізюму залишаються без води, їжа, ліків, світла, тепла, мобільного зв'язку та Інтернету.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Росія сконцентрувала в Ізюмі понад 22 батальйонно-тактичні групи, які постійно намагаються прорватися у напрямку Донецької області та оточити українське угруповання. Такі спроби російські окупанти вживають вже місяць.Війська РФ намагаються повноцінно пробити українські укріплення вже місяць. Ворогу вдалося досягти деяких тактичних успіхів і тільки. В останній тиждень взагалі все стало.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися