Вибух газу в житловому будинку на Харківщині: поліція з'ясовує обставини

Постраждалий від вибуху у критичному стані

В Харківській області правоохоронці встановлюють обставини вибуху в квартирі багатоповерхівки. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Вибух стався сьогодні вранці, 25 березня, на Будівельній вулиці в селищі Слобожанському. Все відбулося в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. В результаті вибуху 36-річного чоловіка викинуло з вікна.

Постраждалого швидка медична допомога госпіталізувала до харківської лікарні. Чоловік отримав термічні опіки близько 70% поверхні тіла.

За попередньою інформацією стався вибух побутового газу. Жителів будинку евакуювали та припинили газопостачання та теплопостачання до будинку.

picture

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки (ч. 2 ст. 270 КК України).

Як повідомили в прес-службі Харківської міськради з посиланням на завідувача опіковим відділенням Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Аслана Цогоева, постраждалий знаходиться у реанімації у критичному стані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що в результаті вибуху в квартирі сталася пожежа. Її площа склала близько 15 квадратних метрів. Вогонь охопив особисті речі. Полум’я гасили 10 бійців ДСНС. Ліквідували пожежу трохи більше ніж за годину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися