Передавали дані про ЗСУ окупантам: на Харківщині зловили одразу двох зрадників (ВІДЕО)

Співробітники СБУ заблокували діяльність ще двох колаборантів, які пропагували війну

У Харківській області було затримано двох чоловіків, які активно співпрацювали з російськими окупантами. Про це повідомляється на сторінці "Управління СБ України у Харківській області" у Facebook.

За інформацією джерела, один зі зловмисників був адміністратором інтернет-спільноти, де він періодично розповсюджував пропагандистські матеріали, які націлені на підтримку агресії Росії проти України. Там же чоловік передавав окупантам дані про дислокацію українських військ, їх координати та кількість особового складу. Крім того, затриманий агітував українців передавати російським військовим координати військ ЗСУ, розповсюджуючи для цього спеціальний телеграм-бот.

Другий затриманий через соціальні мережі поширював фотографії та відеоматеріали, в яких містилися виправдання, визнання правомірної озброєної агресії проти України.

Одному із затриманих вже повідомили про підозру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 На території Харківської області у Дергачівській громаді бійці територіальної оборони Збройних Сил України підбили два танки російських окупантів.

 На території Харківської області у селищі Борова Ізюмського району російські нацисти облаштували полігон для навчання новобранців. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 На території Харківської області Збройні Сили України незабаром наблизяться до державного кордону з Росією.

 На території Харківської області на північ від обласного центру російські окупанти можуть провести контратаку, щоб завадити настанню Збройних Сил України до державного кордону. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися