На Харківщині сталася смертельна ДТП: загинули 16-річна та 22-річна дівчини (ФОТО)

Винуватець аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння

У селі Старе Пекельне сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули дві молоді дівчата. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

Так, 15 травня неподалік автозаправної станції 31-річний водій за кермом автомобіля Mazda скоїв наїзд на скутер під керуванням 16-річної дівчини, після чого наїхав на 25-річного велосипедиста.

picture

Внаслідок пригоди загинула 16-річна водійка скутера та її 22-річна пасажирка. Як з'ясувалося, водій легковика був у стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці затримали злочинця. Ухвалою суду водієві іномарки обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до дванадцяти  років.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На початку травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, в якій загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Серед загиблих також опинилися уродженці Харківської області. Зазначається, що ця ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У Харкові сталося одразу кілька ДТП із постраждалими. Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, цей показник уже виявився наближеним до довоєнного. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

23 квітня на проспекті Льва Ландау сталася смертельна ДТП. Загинув водій ВАЗу. Постраждали у ДТП водій Тойота та пасажир ВАЗ. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися