У Харківській області 14-річну дівчину регулярно ґвалтував вітчим (ФОТО)

Вітчиму постраждалої повідомлено про підозру

У Валківській громаді стало відомо про зґвалтування 14-річної дівчини. За словами постраждалої, її насильство - це співмешканець її матері. Про це розповів начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов на своїй сторінці у Facebook.

Так, за інформацією джерела, слідчими Валківщини проведено обшук та оголошено про підозру 48-річному чоловікові, якого підозрюють у неодноразовому сексуальному насильстві над малолітньою донькою його власника.

"Під загрозою фізичного впливу на потерпілу та її матір, чоловік неодноразово ґвалтував 14-річну доньку своєї співмешканки. Після останнього випадку, у травні цього року, дівчині вистачило сміливості, попри погрози ґвалтівника звернутися до поліції", - пише Болвінов.

Вже сьогодні чоловік опинився в залі суду і йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Жінки з Харківської області, які вишили після пережитого пекла, розповіли про те, що з ними робили російські окупанти. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області російські військові ґвалтували дітей та немовлят. Стали відомі шокуючі історії звірств, які окупанти робили на тимчасово окупованих територіях.

У Харківській області окупанти мають намір створювати фільтраційні табори. Жителів блокадного Ізюму насильно вивозять до РФ.

• В Ізюмському районі Харківської області авіація Збройних Сил України знищила скупчення техніки та живої сили російських окупантів. У пресслужбі командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальних мережах з'явилося відео знищення російських загарбників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися