Як росіянин допоміг ЗСУ та "профінансував" боротьбу з окупантами (ФОТО)

Збройним силам України передали 630 600 гривень

У Київський районний суд Харкова ухвалив рішення про звернення застави у сумі 630 600 грн на користь Збройних Сил України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

У 2020 році на кордоні з Росією в Харківській області спіймали чоловіка, який намагався вивезти з України двох людей для сексуальної експлуатації. Тоді йому взяли під варту, але невдовзі на затриманого внесли заставу 630 600 гривень. Після чого він зник і досі перебував у розшуку.

У червні поточного року Київський районний суд міста Харків ухвалив рішення про звернення застави у сумі 630 600 гривень на користь ЗСУ.

"Так, росіяни, які раніше намагалися вчиняти злочини в Україні, фінансують боротьбу з росіянами, які вчиняють військові злочини в Україні прямо зараз", - зазначив Болвінов.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У ніч на 8 червня російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Цього разу було зруйновано найпопулярніший супермаркет. У торговельній мережі прокоментували пригоду.

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися