Під обстрілом Харківщини загинув молодий захисник батьківщини (ФОТО)

Загиблий був навідником БТР

Під селищем Старий Салтов загинув молодий воїн Богдан Свід, який захищав свою батьківщину в цій страшній війні, яку рф розв'язала проти України. Сьогодні у Харкові пройшла прощальна церемонія. Про це повідомили у Люботинській міськраді.

За словами джерела, Богдан Свід народився 2002 року. З лютого цього року підписав контракт на службу у Збройних Силах України. У 92-й окремій механізованій бригаді ім. Івана Сірка був навідником БТР, гідно та мужньо захищав рідну Харківщину. 4 червня хлопець загинув від ворожого обстрілу під селищем Старий Салтів.

Сьогодні, 8 червня, у Харкові на Алеї Слави поховали Богдана Свіда. Зазначається, що своєї сім'ї молодий захисник створити не встиг. У нього залишилися батьки, брат та сестра.

"У глибокій скорботі низько схиляємося перед подвигом Героя, який захищав рідну землю, захищав нас і віддав своє життя за Україну. Щиро співчуваємо рідним і близьким Героя, розділяємо їхній невимовний біль і серцеву рану, що не гояться", - пишуть у Люботинській міськраді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області на 8 червня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Харків знову потрапив під обстріл з боку окупантів. В результаті було зруйновано один із популярних супермаркетів міста. У торговельній мережі відреагували на подію та прокоментували ситуацію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися