Ситуація у Харкові та області на 8 червня - ХОВА

Росіяни продовжують обстріли Харкова та області з артилерії та РСЗВ

За останню добу російські окупанти кілька разів обстріляли райони Харкова та населені пункти в області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами Синєгубова, під обстріл потрапили Шевченківський та Індустріальний райони Харкова. В результаті було пошкоджено житлові будинки, адміністративні приміщення, один супермаркет, а також різні нежитлові приміщення. Шестеро людей отримали різні травми, один загинув.

В області загарбники вели обстріл по селу Циркуни, смт Слатине, а також селу Черкаська Лозова. В останньому загинули двоє людей і троє людей отримали поранення.

Також за останню добу було обстріляно Чугуївський район, село Леб'яже. Внаслідок пригоди загорівся житловий будинок. У селі Коробочкине через попадання снарядів сталися пожежі у приватних будинках. Відомо, що загинула одна людина та ще двоє отримали травми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У ніч на 8 червня російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Цього разу було зруйновано найпопулярніший супермаркет. У торговельній мережі прокоментували пригоду.

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3399
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися