В Харкові посадовця міської ради підозрюють у службовій недбалості

Керівник прийняв неякісні роботи з ремонту мосту

Прокуратура повідомила про підозру посадовцю міської ради Харкова, який прийняв неякісний ремонт мосту на Льва Ландау. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі прокуратури Харківської області.

Так, у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст. 367 КК України) підозрюють одного з керівників управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства міськради.

За даними слідства, в ході проведення технічного нагляду за ремонтом мосту у посадовця виникла підозра відносно неналежної якості встановлених опор. Проте він не зупинив роботи та не поставив питання про проведення відповідних експертиз. Замість цього керівник підписав акти приймання виконаних будівельних робіт, в яких містилися відомості про опоре належної якості.

Це все призвело до завищення вартості виконаних робіт та спричинили матеріальну шкоду у сумі близько 6,5 мільйонів гривень.

Досудове розслідування триває.

Фото: cheline.com.ua

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що прокуратура повідомила про підозри двом представникам комерційної фірми, яка здійснила поставку опор для мосту неналежної якості. Так, замість оцинкованих поставили труби без належних характеристик та ще й з ознаками того, що вони вже були у використанні. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися