У центрі Харкова пасажири штовхали тролейбус

На проспекті Науки, сталася жахлива аварія

Учора ввечері, 27 березня, в Харкові на проспекті Науки пасажири змушені були штовхати тролейбус. Відповідне відео опублікували очевидці в соціальних мережах.

За словами інтернет-користувачів, тролейбус не міг проїхати через дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на перехресті вулиці Бакуліна та проспекту Науки. Відомо, що учасниками жахливої аварії стали легкові автомобілі "Lexus", "Мazda" і службова машина патрульної поліції "Mitsubishi Outlander".

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка в подальшому має встановити всі обставини події. За даними правоохоронців, з місця пасажирів і водіїв автомобілів "Lexus" і "Мazda" доставили в лікарню. Пасажир службового автомобіля також отримав травми.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові в роботу транспорту в умовах карантину внесли зміни. Так, у міському транспорті дозволяється перевозити таку кількість людей, яка відповідає половині кількості місць для сидіння в цьому транспорті. При цьому всі пасажири і водії повинні мати на собі засоби індивідуального захисту. Також постановою встановлено, що ці обмеження діятимуть до 24 квітня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися