Перевірка температури у людей: на кордонах Харківської області розмітили пости

Карантинно-санітарні пункти розмістили на кордонах Харківської та ще двох областей України

На дорогах Харківської області поліція відкрила сім карантинно-стаціонарних постів. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", КПП розмістили на адміністративних межах нашого регіону, а також Полтавської та Сумської областей. Відзначається, що на них працюватимуть поліцейські, співробітники ДСНС і бійці Нацгвардії, прикордонники і медики. Пости, де у людей перевірятимуть температуру, функціонують цілодобово.

Співробітники задіяних служб перевірятимуть температуру водіїв та пасажирів транспортних засобів. Якщо у кого-небудь з громадян буде підвищена температура, то інформацію про це просто передадуть медикам. Якщо ж у когось показник перевищить 38 градусів, то на пост викличуть швидку і людину госпіталізують.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області підтверджений перший випадок зараження коронавірусом. Захворювання у пацієнта проходить в легкій формі. У МОЗ зазначають, що всього в Україні 311 осіб заражених коронавірусом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися