У Харкові через карантин припиняються пожежні перевірки

Також рятувальники скасували особистий прийом громадян

У Харкові Головне управління Держслужби з НС тимчасово призупиняє планові пожежні перевірки. У прес-службі відомства зазначають, що це пов'язано з епідемією коронавірусу.

"Законом встановлено, що на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов'язаних з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), зокрема забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності; з дня оголошення карантину зупиняється протягом строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг і термінів надання цих послуг, визначених законом. Із дня припинення карантину протягом цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення", – йдеться в повідомленні.

Крім цього, рятувальники припиняють особистий прийом громадян та обмежать допуск сторонніх на територію, яка контролюється ДСНС.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області понад 400 громадян перебувають в умовах самоізоляції.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися