Випадково вбив свою матір: харків'янина звільнили в залі суду

Чоловік не став заперечувати обставини справи і визнав свою провину

Київський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який з необережності вбив свою матір. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, конфлікт між родичами стався 17 серпня 2018 року. Під час сварки був перевернутий журнальний столик, на якому стояла скляна ваза. Харків'янин штовхнув стареньку матір і та впала на осколки. Жінка отримала поранення малогомілкової артерії і померла від втрати крові.

У ході розгляду фігурант не став заперечувати обставини справи і повністю визнав свою провину. За вбивство з необережності суд засудив його до трьох років, двох місяців і 12 днів обмеження волі. При цьому чоловікові зарахували час, протягом якого він перебував під вартою. У зв'язку з відбуттям покарання харків'янина звільнили під особисте зобов'язання до закінчення строку запобіжного заходу. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові засудили чоловіка, який біля супермаркету спочатку перевернув сміттєву урну, а потім демонстрував перехожим свій статевий орган.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися