Над Харковом збили ракету ЗРК «С300»: поліцейські показали, як вона виглядає (ФОТО)

Уламки збитої ракети впали за землю

Сьогоднішньої ночі російські окупанти вкотре спробували обстріляти Харків. Ракету ЗРК "С300" було успішно збито. Її уламки знайдено харківськими поліцейськими. Про це розповів начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов на своїй сторінці у Facebook.

За словами Болвінова, снаряд не здетонував, розвалився на частини. Слідчі знайшли носову та хвостову частини ракети як речовий доказ військових злочинів. На цей момент ведуться всі необхідні слідчі дії.

picture

Зазначається, що частину не розірваної ракети вилучено та передано до піротехнічного відділу ДСНС. На щастя постраждалих немає.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Генштабі ЗСУ розповіли про те, що роблять російські окупанти у Харківській області 13 липня. Також повідомлено про обстріл Харкова та багатьох населених пунктів у Харківській області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час масивного артилерійського обстрілу було ліквідовано майора російської армії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти не хочуть і не можуть йти у наступ на Харківщині. Про це свідчить телефонна розмова двох російських військових, яку вдалося перехопити Службі безпеки України. Окупант розповів товаришеві, що ніхто з його товаришем по службі не хоче йти в наступ і водночас він відзначив блискучу роботу ЗСУ, які та не дають їм можливості наступати.

 Військові експерти вважають, що Росія хоче захопити Харківську область. На думку аналітиків, подання прапора регіону із зображенням символів Російської імперії та герба Харкова XVII століття вже явно на це вказує. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися