На Харківщині із супермаркету евакуювали людей: що сталося (ФОТО)

Правоохоронці евакуювали із будівлі супермаркету близько 100 осіб

У місті Валки, що на Харківщині, до поліції надійшло повідомлення про мінування супермаркету. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Харківській області.

За інформацією джерела, на лінію "102" надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який повідомив, що місцевий супермаркет замінований. До місця пригоди незабаром прибули слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухотехнічної служби.

Персонал та відвідувачів магазину евакуювали. Правоохоронці оглянули 1400 кв. м приміщень та території закладу. На щастя, жодних вибухових пристроїв не було виявлено.

picture

Під час проведення оперативно-розшукових заходів протягом години поліцейські встановили особу чоловіка, який дзвонив. Ним виявився 34-річний чоловік. Він перебував у стані сп'яніння.

Наразі злочинець перебуває під вартою. За хибне повідомлення про мінування будівлі йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до шести років.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Генштабі ЗСУ розповіли про те, що роблять російські окупанти у Харківській області 13 липня. Також повідомлено про обстріл Харкова та багатьох населених пунктів у Харківській області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час масивного артилерійського обстрілу було ліквідовано майора російської армії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти не хочуть і не можуть йти у наступ на Харківщині. Про це свідчить телефонна розмова двох російських військових, яку вдалося перехопити Службі безпеки України. Окупант розповів товаришеві, що ніхто з його товаришем по службі не хоче йти в наступ і водночас він відзначив блискучу роботу ЗСУ, які та не дають їм можливості наступати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися