У Харкові дитина проковтнула п'ять монет: лікарі показали наслідки (ФОТО)

Наразі стан дитини оцінюється як задовільний

До Харківської лікарні надійшла дитина, яка проковтнула монети. Про це повідомили на сторінці Харківської обласної дитячої клінічної лікарні N1 у соціальній мережі Facebook.

За словами медиків, у шлунку дівчинки виявили п'ять монет (по 1 гривні та по 50 копійок). На щастя, сторонні предмети витягли успішно і зараз життю та здоров'ю дитини нічого не загрожує. Дівчинка готується до виписки у задовільному стані.

picture

"Після проведеної бесіди дівчинка Мирослава вже мріє стати банкіром і колекціонувати монети в клясері чи гаманці", - йдеться у повідомленні.

picture

Медики звернулися до батьків із проханням не залишати своїх дітей без нагляду, а дрібні предмети (монети, магніти, батареї та інше) у вільному доступі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харкові дитина з'їла 11 магнітів. У шлунку дитини магніти з'єдналися у кільце. Це своєю чергою призвело до важкої хірургічної патологіїнепрохідності кишківника. Як виявилося, потерпілій дівчинці лише один рік. Як стільки магнітів потрапило до шлунка дитинизалишається загадкою. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що уродженець міста Суми приїхав до Харкова та вакцинувався 20 разів. В один із днів чоловікові вдалося зробити цілих п'ять вакцинацій. Він розповів, чи вплинула така велика кількість вакцинацій на його здоров'я і яку мету він мав, йдучи на такий крок.

За два дні у Харкові троє дітей проковтнули монети. В одного з дітей монета застрягла у трахеї. У двох інших медики виявили сторонні предмети вже у шлунках. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися