У Харкові чоловіка 20 разів вакцинували від COVID-19: що з ним сталося (ВІДЕО)

Одного разу чоловік зробив п'ять щеплень за день

У Харків із міста Суми приїхав чоловік, на ім'я Олексій. За кілька місяців він зробив 20 вакцинацій від коронавірусу. Чоловік розповів, навіщо йому це було потрібне і чому він це зробив саме у Харкові. Про це повідомляє "Сьогодні".

Перші дві дози вакцини Олексій отримав у рідному місті. Однак після цього чоловік вирішив прославитись кількістю отриманих доз вакцини та вирішив зробити щеплення ще кілька разів. Сумчанин вирушив до Харкова і за кілька місяців щепився від COVID-19 ще 20 разів. Загалом вакцинацію чоловікові біла проведено 22 рази.

Як розповів сам Олексій, перша причина його вчинку – бажання стати популярним, а друга – бажання отримати путівку до санаторію.

"Я думав, що Харків подарує путівку в санаторій, щоб я там хоча б місяць пожив, тому що там краще харчування і таке інше", - зазначив Олексій.

Також сумчанин наголосив, що у пунктах вакцинацій він робив компліменти медсестрам і ті нібито кололи йому вакцини. Одного дня йому вдалося зробити п'ять щеплень. Але як Олексієві вдалося обійти медичну систему? Видання зазначає, що у багатьох пунктах вакцинації немає комп'ютерів, у зв'язку з цим медики не можуть перевірити, скільки разів людина вакцинувалася.

Щодо самопочуття Олексія після стількох вакцинацій, то, за його словами, він почувається добре. До речі, 22 щеплення – не межа. Чоловік хоче дійти до 30.

Наразі сумчанин вирушив до Львова. Не виключено, що саме там він спробує втілити в життя свої плани щодо отримання ще восьми доз вакцини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв читачам про те, що на Харківщині погіршується ситуація з коронавірусом. З кожним днем дедалі більше фіксують випадків захворювання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові очікується нова хвиля коронавірусу. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися