У поліції показали, як виглядає ракета, яку збили над Харківщиною (ФОТО)

Ракету було запущено з Білгорода

Російські окупанти вкотре намагалися обстріляти Харківщину. На щастя, ЗСУ вдалося збити ракету. Про це розповів начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов на своїй сторінці у Facebook.

19 липня приблизно о 4:00 із Білгорода було запущено ракету, яку в результаті українські військові збили над Харківською областю. Невдовзі її вдалося виявити поліцейським.

picture

За словами Болвінова, судячи з маркування – це зенітна керована ракета 5-55, ЗРК С300. На місці виявлення збитої ракети проводились усі необхідні слідчі дії.

picture

picture \

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.


 ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася вирва, частково зруйнована будівля, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися