Ситуація у Харкові та області на 27 липня - ХОВА

За останню добу окупанти завдавали ударів по Харкову та декільком районам області

Російські окупанти продовжують щодня обстрілювати Харків та область. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією джерела, за останню добу військові Росії завдавали ударів по Чугуївському, Харківському та Богодухівському районам області. Сьогодні вранці вибухи пролунали у Чугуївському районі. Пізніше було встановлено, що внаслідок ракетного обстрілу було зруйновано триповерхову адміністративну будівлю лісового коледжу.

Увечері 26 липня окупанти обстрілювали Харківський район. У селі Циркуни внаслідок обстрілу виникла пожежа у приватному будинку. Приблизно через годину вибухи пролунали на території Дергачівської громади. Після обстрілу горів двоповерховий будинок та автомобіль. У Богодухівському районі у смт Золочів зруйновано приватний будинок та фермерське господарство. Постраждалих, на щастя, немає.

Крім того, сьогодні вранці окупанти вкотре обстріляли ракетами Харків. Місцеві жителі чули вибухи в Індустріальному та Новобаварському районах. Відомо, що постраждали шестеро людей.

В Індустріальному районі зашкодили будівлю об'єкта критичної інфраструктури. Внаслідок обстрілу горіли також 10 автомобілів. У Новобаварському через обстріл вибито вікна житлового будинку.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3779
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися