В Харкові нелюд до напівсмерті побив цуценя табуретом

Наразі ветлікарі не беруться робити прогнози щодо подальшого стану маленького спанієля

Вранці у понеділок, 30 березня, в Харкові небайдужі громадяни повідомили до поліції про побиття цуценя спанієля. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Собаку жорстоко били на балконі в одній із квартир будинку на проспекті Архітектора Альошина. Як з’ясувалося, знущався над твариною господар – 36-річний харків’янин.

Правоохоронці приїхали на виклик, вилучили травмованого цуценя та передали його співробітникам КП "Центр поводження з тваринами".

Як повідомили у перс-службі міської ради Харкова з посиланням на КП,  господар бив цуценя табуретом по голові. З його слів, таким чином він "виховував" 5-місячного спанієля, який, граючись, застрибнув на ліжко.

Зараз спанієлеві надають невідкладну протишокову терапію у стаціонарі ветеринарної клініки "Соціальний ВетЦентр". Ветеринари кажуть, що робити будь які прогнози щодо подальшого стану цуценяти, ще рано.

"Маленький спанієль надійшов на лікування із закривавленою пащею і засохлими плямами крові на лапках і грудях, господар вибив собаці щелепу і зуби. Судячи за зовнішніми ознаками, у цуценяти черепно-мозкова травма і крововилив в очі", - повідомили у притулку.

Крім собаки у нелюда вилучили двох котів і морську свинку. 

Правоохоронці зареєстрували факт події в Єдиному обліку Індустріального відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

Тим часом, небайдужі харків’яни розповсюджують фото чоловіка у соціальних мережах. До світлини додають історію та допис: "Давайте зробимо знаменитою цю особину!".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в харківському КП з’явився співробітник, який буде всіх обіймати. Так, у харківському притулку для тварин нова посада – обіймач тварин.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися