На Харківщині спіймали порушника самоізоляції, який хотів втекти за кордон

Подальшу долю порушника вирішить суд

В понеділок, 30 березня, в Харківській області на кордоні з Росією виявили порушника карантину. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Крім того, повідомляється, що у Росію прямував і ще один порушник самоізоляції. Його прикордонники виявили у Сумській області.

Чоловіків виявили у пунктах пропуску "Плетенівка" на Харківщині та  "Юнаківка" на Сумщині. Так, 56-річний та 38-річний громадяни України днями повернулися з-за кордону. В’їжджаючи в Україну вони підписали згоди щодо обов’язкової самоізоляції. Проте не дотримались взятих зобов’язань.

На порушників поліцейські склали адміністративні матеріали відносно  порушення правил щодо карантину людей (ст. 44-3 КУпАП). Їх подальшу долю вирішить суд. Законом передбачене покарання у вигляді штрафу  від 17 до 34 тисяч гривень.

Прикордонники вчергове звернулися до населення із проханням залишатися вдома, аби зменшити передачу інфекції коронавірусу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 31 березня, в Харківській області зареєстрували ще чотири підозри на коронавірус. Наразі хворих з підозрою на COVID-19 госпіталізували до обласної інфекційної лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися