На Харківщині безвісти зник підліток: орієнтування (ФОТО)

Підлітка розшукують уже другу добу

У Чугуївському районі Харківської області безвісти зникла Христина Колотило, 2005 року народження. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Харківській області.

За інформацією правоохоронців, дівчинка зникла 1 серпня. Того дня о 8:30 Христина пішла з дому у місті Зміїв та досі не повернулася. Пошуками дівчинки займаються у відділі поліції №2 Чугуївського РУП ГУНП у Харківській області.

Прикмети: на вигляд 16-17 років, зріст 160 см, середньої статури, світле коротке волосся.

У день зникнення була одягнена: біла сукня з чорним горошком, сині шльопанці, мала при собі білу жіночу сумочку через плече і білий пакет з роликами. 

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування Хрестини Колотило, просять повідомити про це за телефоном: 0503055233.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. Внаслідок цього було зруйновано будівлю вищого навчального закладу, а 40-річний сторож навчального закладу загинув на місці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися