На Харківщині батько відрубав сокирою волосся дочки, після чого дівчинка безвісти зникла (ФОТО)

Поліцейські відшукали зниклу дівчину і дізналися справжню причину її втечі з дому

У місті Зміїв, що в Чугуївському районі Харківської області, поліцейські шукали безвісти зниклу неповнолітню дівчину. Через дві доби її вдалося розшукати та з'ясувати, що підштовхнуло її втекти з дому. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

3 серпня харківські правоохоронці повідомили про зникнення 17-річної Крістіни Колотило. Дівчина зникла 1 серпня. Того дня о 8:30 Христина пішла з дому у місті Зміїв та не повернулася. 2 серпня до поліції надійшло повідомлення про її зникнення.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклої та орієнтували всі патрулі міста та області. Вранці 4 серпня Христину вдалося знайти. Правоохоронці виявили зниклу на залізничному вокзалі Харкова, де вона каталася на роликах.

picture

Дівчина розповіла поліцейським, що напередодні посварилася зі своїм батьком. За словами Христини, чоловік ображав її, нецензурно виражався в її бік і відрубав сокирою її волосся. Це і спричинило її втечу з дому.

Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.173-2 (вчинення домашнього насильства). Також було складено адмінпротоколи за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками чи особами, які їх замінюють, обов'язків з виховання дітей) та проведено профілактичну бесіду.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харкові зловили шахраїв, які обманювали людей в інтернеті. Правоохоронці з'ясували, що група аферистів керувала процесом із харківського слідчого ізолятора.

У РФ поширили новий фейк про Харків. У Харківській міській раді жорстко відреагували на черговий фейк із боку РФ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Із серпня продуктові набори видають тричі на тиждень. Докладніше про те, як і де отримати гуманітарну допомогу та що входить з оновлений продуктовий набір, читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися