В Харківській області зупинили вантажівку з 25 тисячами пляшок контрафактного алкоголю

В СБУ кажуть, що блокували продаж алкоголю з підробленими акцизними марками

Сьогодні, 1 квітня, в Харківській області співробітники СБУ затримали вантажівку з контрафактним алкоголем на 1,5 мільйони гривень. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі СБУ.

Повідомляється, що нелегальне виробництво і продаж необлікованого алкоголю налагодили кілька приватних виробників лікеро-горілчаної продукції із Харківської та Вінницької областей. 

Алкоголь із підробленими марками акцизного податку реалізовували власникам дрібних торговельних мереж по всій Україні. Партії товару відвантажували з території заводів та доправляли поштою.

Сьогодні вантажівки з алкоголем затримали на Харківщині, Донеччині та Вінниччині.

В машині, яку зупинили у Харківській області, виявили 25 тисяч пляшок підробленої горілчаної продукції. Її загальна вартість становить майже 1,5 мільйона гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактами виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, збуту марок акцизного податку та незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст. 199,  ст. 204 КК України).

Слідчі дії тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині Служба безпеки України провела спеціальну нараду з представниками найбільших нафтотрейдингових компаній області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися