ДТП у Харкові: тролейбус зіткнувся з трамваєм (ФОТО)

Про постраждалих інформації немає

Сьогодні вранці у Харкові сталася ДТП за участю громадського транспорту. Про подію повідомили у Telegram-каналі "Типове ХТЗ".

За інформацією джерела, 25 серпня, приблизно о 8:30 перехресті Морозова та Героїв Сталінграда сталося зіткнення міського тролейбуса та трамваю.

picture

Фото - Типове ХТЗ/Telegram

Наразі інформації про постраждалих внаслідок ДТП немає. Подробиці події встановлюються. Докладніша інформація з'явиться пізніше.

У соцмережі опублікували фотографії із місця ДТП.

picture

Фото - Типове ХТЗ/Telegram

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• На початку травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, в якій загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Серед загиблих також опинилися уродженці Харківської області. Зазначається, що ця ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові сталося одразу кілька ДТП із постраждалими. Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, цей показник уже виявився наближеним до довоєнного. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• 23 квітня на проспекті Льва Ландау сталася смертельна ДТП. Загинув водій ВАЗу. Постраждали у ДТП водій Тойота та пасажир ВАЗ. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.


На автомобільній трасі "Харків - Охтирка" 6 липня о 19:48 сталася смертельна ДТП. Зіткнулися два авто - "Mitsubishi Lancer" та "ВАЗ". Внаслідок цього 30-річний водій автомобіля "ВАЗ" загинув на місці аварії. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися