У Харкові жигулі перекинулися на дах (ВІДЕО)

У Харкові сталася чергова ДТП

У Харкові на Баварії під час ДТП автомобіль перекинувся на дах та частково обмежив рух транспорту. Відповідне відео очевидці опублікували у соцмережах.

За словами очевидців, п'яний водій джипа на високій швидкості зачепив "Жигулі", які від удару перекинулися на дах.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• На початку травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, в якій загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Серед загиблих також опинилися уродженці Харківської області. Зазначається, що ця ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття. Подробиці читайте у нашому матеріалі.
• У Харкові сталося одразу кілька ДТП із постраждалими. Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, цей показник уже виявився наближеним до довоєнного. Подробиці читайте у нашому матеріалі.
• 23 квітня на проспекті Льва Ландау сталася смертельна ДТП. Загинув водій ВАЗу. Постраждали у ДТП водій Тойота та пасажир ВАЗ. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

 На автомобільній трасі "Харків - Охтирка" 6 липня о 19:48 сталася смертельна ДТП. Зіткнулися два авто - "Mitsubishi Lancer" та "ВАЗ". Внаслідок цього 30-річний водій автомобіля "ВАЗ" загинув на місці аварії. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



пиар

11 березня 2023, 08:24

укуренный или алкоголь? сейчас в шортах в угаре паря

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися