Біля парку Горького машина потрапила під обстріл: у Харкові загинув волонтер (ФОТО)

Хлопець допомагав волонтерській групі Help Army у Харкові

У березні 2022 року загинув 26-річний волонтер Артем Айвазян, уродженець міста Павлоград, Дніпропетровська область. Про це сьогодні розповіли у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Того дня машина волонтерів організації Help Army потрапила під обстріл у районі Горького парку. В автомобілі був Артем Айвазян. Від отриманих травм хлопець помер.

"Начебто був звичайний волонтерський день… Хотіли привітати добровольців, записували відеопривітання від музбатівців. Багато що встигли, але залишилося дві передачі для бійців. Виїхали. "Гради"! "Гради"! "Гради", – розповіла на своїй сторінці у Facebook волонтер Help Army Анжела Денисенко.

За інформацією джерела, в машині також була сестра Айвазяна Олена. Дівчина вижила, але потрапила до лікарні. Пізніше вона розповіла, що нещодавно її брат жив із батьками у Павлограді. Коли не стало його мами, він поїхав до Європи працювати далекобійником. У січні він приїхав до України, щоб відсвяткувати свій день народження. Мав повернутися 1 березня, проте війна змінила його плани.

Хлопець ухвалив рішення не залишати своїх сестер і разом із ними залишився допомагати волонтерській групі Help Army у Харкові.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:
 З життя пішов колишній ректор Харківського національного університету будівництва та архітектури Микола Болотських. Технології Миколи Болотських застосовували під час будівництва низки вугільних розрізів, шахт, а також метрополітенів у Харкові, Києві, Тбілісі та інших містах.

 Російські окупанти обстрілюють Харків із першого дня війни. За цей час вони знищили понад 2 тисячі багатоповерхівок, велику кількість будівель, магазини, школи, а також ВНЗ.   У Мережі з'явилися фотографії зруйнованих університетів у Харкові. Голова ХОДА запевняє, що кожен із них буде відбудований і стане ще кращим. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові пішов із життя Богатиренко Костянтин Іванович – викладач кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися