Погрожував співмешканці і сусідам: на Харківщині чоловік хотів підірвати гранату в квартирі

Чоловік забарикадувався в квартирі

У селищі Ковшарівка Харківської області місцевий житель забарикадувався в квартирі і погрожував підірвати гранату. Про це на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook повідомив секретар Куп'янської міськради Валерій Говоров.

"Проживаючий в 70-му будинку забарикадувався в квартирі, погрожуючи співмешканці і сусідам гранатою. Для проведення операції були викликані співробітники КОРД, відключили газ та інші комунікації, а найголовніше - евакуйовані люди" - йдеться в повідомленні.

За словами чиновника, чоловіка затримали, при цьому обійшлося без жертв і пошкодження майна. У відділі комунікацій Нацполіції в Харківській області пообіцяла прокоментувати інцидент пізніше.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що стало відомо, як вплине карантин на розгляд скарг Зайцевої та Дронова. У п'ятницю, 3 квітня, Верховний суд України розглядатиме касаційні скарги захисників Зайцевої та Дронова, яких визнали винними у смертельному ДТП на Сумській у Харкові. У суді повідомляють, що доступ в судові засідання осіб, які не є учасниками судового засідання, обмежений.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися