У Харкові суд виправдав чоловіка, звинуваченого в участі у захопленні ХОДА

Двоє свідків впізнали його по футболці з російським гербом

Київський районний суд Харкова виправдав чоловіка, якого звинувачували в участі у захопленні Харківської облдержадміністрації. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, 1 березня 2014 року фігурант брав участь у масових заворушеннях і разом з подільниками кидав каміння у вікно ХОДА. Зокрема, його впізнали по футболці з російським гербом двоє свідків. Однак сам харків'янин спростував звинувачення і заявив, що святкував масляну з друзями. Цю версію з готовністю підтвердили двоє його товаришів і дружина одного з них.

Харківський експертно-криміналістичний центр МВС прийшов до висновку, що на відеозаписах з місця подій зображений саме обвинувачений. Однак фахівці НДІ судових експертиз імені Бокариса вирішили, що особу чоловіка однозначно ідентифікувати не можна.

Суддя Віктор Попрас, раніше який виносив вирок відомому сепаратисту "Топазу", визнав чоловіка винним в участі у масових заворушеннях. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області зупинили вантажівку з 25 тисячами пляшок контрафактного алкоголю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися