У Харківському районі мародери «винесли» обладнання із розбитої автозаправки

У селі Бистре Харківського району двоє чоловіків 36 та 38 років вирішили «заробити», пограбувавши автозаправну станцію, що не діє. Зловмисники дізналися про те, що вона не охороняється, і думали, що пограбування залишиться безкарним. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» із посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

У селі Бистре Харківського району двоє чоловіків 36 та 38 років вирішили "заробити", пограбувавши автозаправну станцію, що не діє. Зловмисники дізналися про те, що вона не охороняється, і думали, що пограбування залишиться безкарним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Злодії проникли на територію АЗС серед білого дня, об 11:00 3 вересня, побачивши, що жодної охорони та співробітників на станції немає, демонтували платформу, на якій були встановлені 4 електродвигуни з приладдям, яке виконує роль насосів для подачі палива в бензоколонку.

picture

picture

picture

Потім із підвального приміщення витягли деталь двигуна вартістю 10 тисяч гривень. Продовжити мародерство і втекти горе-злодіям не вдалося, оскільки їх затримали співробітники поліції, які патрулювали село.

Злочинцями виявились двоє мешканців Харкова та Дніпропетровської області.

За цим фактом слідчим відділу поліції №3 ХРУП №1 відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові жінка "наволонтерила" для себе продуктів харчування на 150 тисяч гривень. 27-річна харків'янка придумала історію про свою псевдоволонтерську діяльність та привласнила гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування на загальну суму майже 150 тисяч гривень. Так, жінка втерлася в довіру до волонтерки, розповіла історію про те, що планує організувати видачу гарячих обідів для мешканців багатоповерхового будинку, який постраждав від ворожого ракетного удару. Отримавши продукти харчування від волонтерки, підозрювана "вдавала вигляду", що допомагає городянам. Вона фотографувала своїх родичів на кухні для фейкового фотозвіту, який надсилала волонтерові. Насправді всі продукти "благодійниця" залишила собі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися