Зіткнення двох легковиків: подробиці ДТП на окружній в Харкові

У результаті аварії постраждали водій і пасажир

У Харкові на Окружній сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали дві людини. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, вранці поряд з авторинком "Лоск" зіткнулися два легкових автомобіля. У соцмережах очевидці розповіли, що в результаті аварії частково була перегороджена дорога.

За даними правоохоронців, сьогодні близько 10:00 на трасі Київ - Харків - Довжанський сталося ДТП за участю автомобілів "Лада" і ВАЗ-2107. Травми отримали водій та пасажир "сімки". З місця події їх забрали медики і доставили в лікарню. Обставини події і ступінь вини учасників дорожнього руху з'ясовує слідчо-оперативна група.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що стало відомо, як вплине карантин на розгляд скарг Зайцевої та Дронова. У п'ятницю, 3 квітня, Верховний суд України розглядатиме касаційні скарги захисників Зайцевої та Дронова, яких визнали винними у смертельному ДТП на Сумській у Харкові. У суді повідомляють, що доступ в судові засідання осіб, які не є учасниками судового засідання, обмежений. Читайте за посиланням.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися