Комунальні борги в Україні: Харківська область на третьому місці

Заборгованість українців за послуги ЖКГ становить 32,69 млрд грн

Харківська область стала третьою в Україні за рівнем комунальних боргів. Про це розповіли у відділі комунікації Міністерства розвитку громад і територій.

У відомстві розповіли, що станом на 1 березня заборгованість українців за послуги ЖКГ становить 32,69 млрд грн.

Так, серед регіонів найвищий рівень розрахунків спостерігається у Вінницькій (93,3%), Сумській (93,0%) і Львівській (92,8%) областях. Найнижчий – у Херсонській (74,5%), Луганській (74,9%), Харківській (75,3%) та Кіровоградській (76,9%) областях.

При цьому найбільшу заборгованість мають місто Київ (6,8 млрд грн), Дніпропетровська (5,5 млрд грн) та Харківська області (4,8 млрд грн).

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні розробили локальний протокол лікування хворих COVID-19. Зараз протокол знаходиться на затвердженні в Департаменті охорони здоров'я. Розповісти подробиці пообіцяли після затвердження документа.

Читайте також: за станом на ранок, 2 квітня, у Харківській області зареєстрували ще одну підозру на коронавірус COVID-19. Пацієнт з підозрою - харків'янин. Він не виїжджав за межі області, не контактував з людьми, у яких підозрюють коронавірус або з тими, хто виїжджав за кордон. Зараз хворий знаходиться на самоізоляції. Всього на сьогоднішній день в Харківській області зареєстровано 1 випадок захворювання коронавірусом і 12 підозр.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися