У Харкові жителі стали частіше сідати за кермо п'яними

П'яні водії їздять Харковом

У Харкові лише за 14 вересня поліціянти впіймали 15 п'яних водіїв. Про це повідомили у патрульній поліції Харківської області.

Так, патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Skoda, за яким був п'яний водій. Тест на драгері визначив наявність 3,08 проміле, що вище за допустиму норму в 15 разів. Патрульні склали на водія відповідні адміністративні матеріали для суду.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• На початку травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, в якій загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Серед загиблих також опинилися уродженці Харківської області. Зазначається, що ця ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові сталося одразу кілька ДТП із постраждалими. Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, цей показник уже виявився наближеним до довоєнного. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• 23 квітня на проспекті Льва Ландау сталася смертельна ДТП. Загинув водій ВАЗу. Постраждали у ДТП водій Тойота та пасажир ВАЗ. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.


 На автомобільній трасі "Харків - Охтирка" 6 липня о 19:48 сталася смертельна ДТП. Зіткнулися два авто - "Mitsubishi Lancer" та "ВАЗ". Внаслідок цього 30-річний водій автомобіля "ВАЗ" загинув на місці аварії. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися