Під Харковом виявили підпільний завод з виробництва пального

Контрафактне пальне продавали на заправках в кількох областях

На Харківщині викрили завод, де виробляли контрафактне пальне. Продукцію поставляли на заправки у Харківській та сусідніх областях. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Державної прикордонної служби України.

За інформацією слідства, сировину завозили за так-званими сірими схемами з Російської Федерації. Про це дізналися співробітники оперативно-розшукового підрозділу Харківського прикордонного загону та передали інформацію до слідчого управління фінансових розслідувань Офісу великих платників податків ДФС України. Там відкрили кримінальне провадження щодо незаконного виготовлення підакцизних товарів (ч. 2 ст. 204 КК України) та почали розслідування.

picture

На території кількох областей України правоохоронці провели низку санкціонованих судом обшуків на заправках та на заводі, де виробляли пальне. Там виявили та вилучили зразки контрафактного пального, документи фінансово-господарської діяльності та інші речі, які можуть  бути використані як докази у судовому провадженні.

На даний час розслідування триває, встановлюється розмір завданих збитків.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині прикордонники піймали порушника самоізоляції, який хотів втекти за кордон.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися