Під Харковом через палаючу траву та сміття загорівся житловий будинок

На щастя, в будинку тривалий час ніхто не проживав

У п’ятницю, 3 квітня, в Харківській області сталася пожежа в одному з житлових будинків у Дергачівському районі. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

На момент прибуття рятувальників вогнем вже були охоплені дерев’яні дахові конструкції будинку. Поруч горіла суха трава та сміття на площі близько 2 гектарів.

picture

Площа пожежі склала 40 квадратних метрів.  Вогнеборцям вдалося не допустити розповсюдження вогню на інші приміщення будівлі. В ДСНС причиною пожежі назвали занесення відкритого джерела запалювання із зовні. Зі слів сусідів, останнім часом в будинку ніхто не проживав, господарі були в ньому близько двох років назад.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові через випалювання сухостою постраждала теплотраса і автомобіль. Всього за добу на Харківщині через спалювання сухої трави та сміття вигоріло понад 22 гектари, вогонь пошкодив декілька будівель.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині через випалювання сухостою згоріла приватна господарська будівля в селищі Мала Данилівка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися