На Харківщині через ревнощі чоловік порізав дружину та її коханця – жінка померла

Поліцейські затримали ревнивця.

49-річний чоловік на фоні ревнощів напав на дружину та її коханця. Поліція затримала вбивцю. Його чекає довічне ув’язнення.

21 вересня місцеві жителі села Слобожанське повідомили до відділу поліції № 1 Ізюмського РУП про те, що біля житлового будинку перебуває чоловік з ножем.

Прибувши на місце поліцейські дізналися, що 49-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння прийшов до нового місця мешкання своєї дружини. В ході сварки чоловік порізав ножем жінку та її нового співмешканця.

В результаті отриманих травм 44-річна потерпіла померла на місці, а 41-річного постраждалого доставили до лікарні для надання допомоги.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного ув’язнення.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині в автомобілі знайшли зброю із російською символікою. Чоловіки перевозили арсенал зброї.

На автодорозі поряд із населеним пунктом Пісочин Харківського району поліцейські зупинили транспортний засіб Mitsubishi під керуванням 52-річного чоловіка. В автомобілі ще був 51-річний пасажир. Співробітники відділення поліції №2 Харківського районного управління поліції №1 провели огляд транспортного засобу.

Правоохоронці виявили у транспортному засобі п'ять автоматів Калашнікова із символікою Російської Федерації, один кулемет та один ручний протитанковий гранатомет, а також 130 набоїв. Слідчим порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вони затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися