У Харкові на Кузнецькій стріляли. Поліція оголосила план Сирена. Подробиці

У Шевченківському районі Харкова чули кілька пострілів та вибух

Сьогодні, 30 січня, на вулиці Кузнецькій у Шевченківському районі Харкова пролунали кілька пострілів та вибух. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у  Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення до правоохоронців надійшло о 13:30. На номер "102" зателефонувала жінка, яка і повідомила про надзвичайну подію. На місце негайно прибула поліція. Правоохоронці з’ясували, що з місця події поїхав автомобіль білого кольору. Очевидці повідомили, що в машині може знаходитися постраждалий.

picture

Поліцейські ввели в Харкові операцію "Сирена". Зараз проводять огляд місця події та намагаються знайти автомобіль, який бачили свідки.

Слід зазначити, що поруч розташований дитбудинок.  За інформацією прес-служби Харківської облдержадміністрації з посиланням на директора будинку дитини №2 Олену Чістіліну, ніхто зі співробітників закладу та дітей не постраждав. Будівля також ціла. У дитбудинку чули вибух, проте ніяких подробиць події не знають.

picture

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків", вночі 28 січня у Краснограді Харківської області чоловік у балаклаві та з  пістолетом вчинив розбійний напад на два торгових кіоски.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися