Хотів зарізати знайомого в барі: у Харкові засудили уродженця РФ

Фігурант заявив, що його неправильно кваліфікували

У Харкові Московський районний суд виніс вирок чоловікові, який намагався зарізати знайомого в барі. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався 14 березня 2019 року. Уродженець РФ у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння спілкувався з відвідувачами бару. В цей час до закладу прийшов його знайомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт, під час якого фігурант вдарив потерпілого "метеликом" в шию. Жертву встигли врятувати в Інституті загальної та невідкладної хірургії імені Зайцева.

У ході розгляду підсудний відмовився від дачі свідчень, але заявив, що його дії були неправильно кваліфіковані. За замах на вбивство його засудили до дев'яти років позбавлення волі. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області за порушення при здійсненні пасажирських перевезень до адміністративної відповідальності притягнуто вісім водіїв. З них у чотирьох випадках правоохоронці виявили перевищення кількості пасажирів у транспортному засобі. Троє водіїв здійснювали перевезення людей за приміським маршрутом. Один з водіїв працював без засобів індивідуального захисту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися