Була в гостях та почала кидатися з ножем за столом: на Харківщині затримали жінку

Чоловіка з ножовим пораненням прооперували.

У місті Південне Харківської області поліцейські затримали жінку, що спричинила ножове поранення чоловіку, з яким разом перебувала у гостях. Зловмисниці загрожує до 8 років тюрми.

Під час сварки зловмисниця вдарила ножем свого опонента. Наразі чоловіка прооперували, стан здоров’я медики оцінюють  як стабільний. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Під час досудового розслідування слідчі з’ясували, що 29 вересня 35-річна підозрювана перебувала в гостях у своєї знайомої в місті Південне. Під час розпиття спиртних напоїв у гості виник конфлікт з 38-річним місцевим мешканцем, який також знаходився за вказаною адресою. В ході словесної перепалки жінка так розлютилася, що схопила зі столу кухонного ножа та вдарила свого опонента.

Поранений чоловік прийшов додому, де родичі викликали йому швидку медичну допомогу.

Слідчим відділу поліції № 3 ХРУП № 1 відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

Жінка затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 30 вересня їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

picture

n1OotgMY2QIzij1l6NBy36Xe9.jpeg


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області поліція виявила поховання цивільної особи із тілесними ушкодженнями. На деокупованій території Харківщини правоохоронці продовжують роботи з виявлення тіл загиблих громадян.

29 вересня криміналісти та слідчо-оперативна група відділу поліції провели ексгумацію тіла. Поховання цивільної особи виявили в Балаклії. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення поліції Харківської області.

“Попередньо встановлено, що чоловіка вбили та поховали на околиці центрального кладовища в місті Балаклія військовослужбовці Російської Федерації 5 серпня під час окупації населеного пункту”, - йдеться у повідомленні силової структури.

Слідчі відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області за даним фактом відкрили кримінальне провадження. У поліції повідомили, що під час попереднього огляду загиблого встановлено, що померлим є чоловік приблизно 50 років. Він - середнього зросту, одягнений у червону спідню білизну та чорну футболку.

У чоловіка виявлені тілесні ушкодження, ймовірно його катували. У поліції звернулись до громадян з проханням, у разі наявності інформації про особу загиблого, повідомити до поліції за тел. 050-416-80-81 (чергова частина ВП № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися