У Балаклії виявили тіло цивільного: просять містян допомогти ідентифікувати особу

У Харківській області поліція виявила поховання цивільної особи із тілесними ушкодженнями

На деокупованій території Харківщини правоохоронці продовжують роботи з виявлення тіл загиблих громадян. 29 вересня криміналісти та слідчо-оперативна група відділу поліції провели ексгумацію тіла. Поховання цивільної особи виявили в Балаклії. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення поліції Харківської області.

“Попередньо встановлено, що чоловіка вбили та поховали на околиці центрального кладовища в місті Балаклія військовослужбовці Російської Федерації 5 серпня під час окупації населеного пункту”, - йдеться у повідомленні силової структури.

Слідчі відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

У поліції повідомили, що під час попереднього огляду загиблого встановлено, що померлим є чоловік приблизно 50 років. Він - середнього зросту, одягнений у червону спідню білизну та чорну футболку. У чоловіка виявлені тілесні ушкодження, ймовірно його катували.

У поліції звернулись до громадян з проханням, у разі наявності інформації про особу загиблого, повідомити до поліції за тел. 050-416-80-81 (чергова частина ВП № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у процесі ексгумації на місці масового поховання в Ізюмі було знайдено тіло із синьо-жовтими браслетами на руці. Пізніше стало відомо, що це тіло військового 93-ї механізованої бригади "Холодний Яр" Сергія Сови. Президент України Володимир Зеленський надав звання Героя України посмертно старшому солдатові Сергію Сові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися